Sigrid S
Wedstrijden

Wedstrijden

Deelnemerslijst   14 september 2024

De wedstrijd op 6 juli zal ik verplaatsen naar 14 september 2024.


Ik zit te puzzelen en te bedenken hoe ik de wedstrijd goed kan laten verlopen dit jaar.

Voor nu denk ik niet dat ik een passende oplossing kan vinden.

Muc heeft een lichte spierblessure die tijd nodig heeft om te herstellen. Dan komt nog bij dat hij wel braaf is maar ik vind niet dat hij al geschikt is voor de lessen. Ik was ook te fanatiek om hem te rijden en voor jullie klaar te stomen, maar dat is juist niet goed voor hem. Rust is wat hij even nodig heeft.


Florana heeft zo haar dingetjes elke keer en zie op dit moment niet genoeg vrijwilligers die de proef op haar willen rijden. Ze staat in de “stille verkoop”. Ik kan haar nl pas verkopen als Muc volledig mee kan lopen. Als hij mee loopt kan ik Florana actief verkopen en op zoek naar een vervanger voor haar.


Dus vandaar de beslissing om de wedstrijd op te schuiven naar 14 september.Wedstrijd 1-7-23

Na veel trainingen in de warmte was het vandaag regenachtig. Gelukkig niet dusdanig dat we de wedstrijd moesten aflasten. Sommige waren zelfs blij met de verkoelende regendruppels. Het was weer geslaagd! Florana, Florian en Ilana hebben zich geweldig gedragen en hun amazones waren allen blij met het resultaat. 

De uitslag is: 

1) Johanna Fisscher 200   pnt

2) Ella Wink              197,5 pnt 

2) Eva van Dienst     197,5 pnt

Elise en ilana
opgeluchte dames
SigridS
Mirthe
Florian met Aaltien
Anne Merlijn
Elles
Saskia

Uitslag 2-7-22

Het was wederom een hele geslaagde dag.

De uitslag is bekend:


1 ) Anna Santer op Florian       199,5

2 ) Johanna Fischer op Falicia 192

3 ) Anne-Merlijn Vriend Verena 191

Definitieve Uitslag 2-7-22


Anna en Florian
Elise en Verena
Jimmy en zijn vriendinnen
Martine en Verena
Marije en Verena
Chelly en Verena
Noelle en Perle
Hilja en Florian
Uitslag is bekend
Johanna 2e prijs
sfeerimpressie

Uitslag SigridS 3 juli 2021

De onderlinge wedstrijd is weer afgrond. De uitslag is bekend.

Wat hebben we het enorm getroffen!!

Een week met veel regen vooraf en een stralende zaterdag. Zo heeft iedereen goede reden om zenuwachtig te zijn. Ik was dus het meest zenuwachtig over het weer. Maar ja, dat heb je niet in de hand. Donderdag regende het nog zoveel dat de lessen weer niet door konden gaan. Net op tijd en dichtbij perfect lag de bak er zaterdag bij. Mijn dag kon niet meer stuk. Weg met de zenuwen en genieten van andermans zenuwen.


Ik heb de protocollen met plezier teruggekeken. De uitslag vond ik minder belangrijk want iedereen wint op haar eigen manier bij deze wedstrijd. Voor de 1 is het meedoen al een prestatie op zich. Andere vragen zich af of ze dit meer willen gaan doen. Voor sommige is het een meetpunt hoe ze het doen in vergelijking tot de vorige keren of de keren in de toekomst.


Ik ben erg blij dat ik (bijna) iedereen heb kunnen overhalen om mee te doen. Er waren veel positief verrast over deze ochtend. Super fijn!!

Met grote dank voor de kofiie van Alex Dekker en Sandy Kamp van camping de Vossenburcht IJhorst


Hilde Fotografie heeft vele prachtige foto’s gemaakt.

Onderlinge wedstrijd 15 augustus 2020 : Zeer geslaagd


De onderlinge wedstrijd was wederom enorm geslaagd. Veel blije (gespannen) gezichten waren er te zien. Iedereen kon zijn familie, vrienden laten zien hoe ze vooruit gegaan zijn het afgelopen jaar. Voor velen was het de eerste keer. De ervaring van de spanning en sfeer van de dag was voor sommigen al spannnend genoeg. Erg leuk om te zien hoe iedereen er mee om gaat. Dit vraagt weer om een herhaling. Het wordt dus een jaarlijks terugkerend evenement.


We hadden natuurlijk ook winnaressen:

1) Pheline van der Wal

2) Ella Schwab

3) Anna Santer

Kinderen

1) Ella Huberts

2) Valentina Vermeer

sigrids15-8.winaressen
sigrids15-8.winaressen
sigrids15-8.6
sigrids15-8.6
sigrids15-8.5
sigrids15-8.5
sigrids15-8.4
sigrids15-8.4
sigrids15-8.3
sigrids15-8.3
sigrids15-8.2
sigrids15-8.2
sigrids 15-8.1
sigrids 15-8.1
startlijst
startlijst
wedstrijd 15-8
wedstrijd 15-8

Onderlinge wedstrijd 2019

TOP DAG !!


Ik ben nog aan het nagenieten van onze eerste wedstrijddag. Het idee wat ik op de skipiste in april bedacht heb, heeft een boven verwacht resultaat opgeleverd. De gespannen gezichten veranderde vrij snel naar een ontspannen sfeer. Sommigen hadden al enige ervaring maar voor velen was het de eerste keer dat ze bekeken werden door vele anderen. Jury Hedwig was gelukkig gul met de cijfers zodat iedereen ook weer blij naar huis ging.

Mijn opzet was meer dat de druk zou liggen op de voorbereiding. Wat doet je hoofd? Wat doet het met je om zo bekeken te worden? Ben je eventueel klaar voor een echte wedstrijd? Hoe is het om een proef te rijden? Kun je op je paard letten tegelijk luisteren en kijken waar je naar toe moet? Wat is het verschil met ontspannen met z’n tweeën lessen en nu met veel publiek laten zien wat je kunt? Heb je je doel bereikt of wil je juist meer of minder?


Alet en Mariliewonnen de wedstrijd. Hun gemiddelde cijfer was 9,18. Super resultaat.


Ik heb deze dag gewonnen met alles wat ik bedacht had en hoe het uitgewerkt heeft. Alets uitspraak en motivatie die ze van mij kreeg was BLIJF JEZELF.En dat deden we! Iedereen enorm bedankt voor jullie medewerking in welke vorm dan ook.


Dikke knuffels van Amber, Verena en Mij